top of page
MIJN VERHAAL: Image
Sandra Swart foto uitsnede kleur.jpg

MIJN VERHAAL

In het kort iets over mijzelf, want misschien vindt u het fijn om een klein beetje een beeld te krijgen van wie ik ben. Ik ben in 1969 geboren en opgegroeid in Bovenkarspel. Ik ben dus een nuchtere West-Fries. Op mijn vijftiende leerde ik mijn man kennen. Na de HAVO ben ik gaan werken, en ben op 23 jarige leeftijd zelfstandig ondernemer geworden. Mijn grote geluk zijn onze twee, inmiddels volwassen, dochters en hun partners.


Op jonge leeftijd werd ik mij al bewust van mijn spirituele krachten. Ik heb dan ook inmiddels door de jaren heen al heel veel mensen mogen helpen.

 

Mijn lijfspreuk: Gedachten zijn krachten. Je kunt met gedachten krachten zoveel moois creëren. Zelf mag ik dikwijls ervaren dat de wensen die ik uitspreek uit komen. Eén van mijn wensen was dat ik op mijn vijftigste mij meer kon gaan concentreren op het mediumschap. Samen met mijn man en tien medewerksters runde ik twee winkels. Dit werk heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan. Het werken met een team en het contact met de klanten vond, en vind ik nog steeds heerlijk.

 

Vlak voordat ik vijftig werd heb ik besloten om een winkel te verkopen om naast de winkel die wij nog hebben mijn praktijk als medium/magnetiseur uit te breiden. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen en zie er naar uit om u te ontmoeten!

MIJN VERHAAL: About Me
bottom of page