top of page
MAGNETISEREN: Image
MAGNETISEREN: About
Reiki Treatment

MAGNETISEREN

Magnetiseren wordt toegepast om blokkades in de energiebanen op te heffen en de vermoeide, grijze energie om te zetten in een mooie positieve energie die weer vrij kan stromen.


Een helende energie die bij je binnen komt. Een energie die je vervult en waarmee je je lichaam en je geestelijke welzijn voedt. Deze energie geeft je de kracht om de onrust te verminderen en om positief in het leven te staan.

Magnetiseren is niets anders dan het doorgeven van positieve energie. Deze helende energie geef ik door van mijn handen. Tijdens de behandeling blijven mijn handen op een kleine afstand van het lichaam. Door het magnetiseren, ook wel handoplegging genoemd, kunnen blokkades in de energiebanen worden verminderd/opgeheven.

ENERGIE VERLICHT

Wanneer je energiebanen vrij zijn en de energie vrij kan stromen, kun je het leven beter overzien, wordt het leven lichter en kun je beter omgaan met lichamelijke klachten. Er komt ruimte voor mooie gedachtes en dat straal je uit. Je geeft jezelf verlichting.

WERKWIJZE MAGNETISEREN
MAGNETISEREN: Text

Na een intakegesprek waarbij ik vaak al in trance raak, volgt het magnetiseren.

Tijdens de behandeling houdt u alle kleding, behalve de schoenen, aan. De behandeling kan liggend of zittend worden gegeven.


Bij de start, en na afloop van de behandeling leg ik mijn handen op uw schouders. Tijdens de behandeling gaan mijn handen op afstand over uw lichaam. Daar heb ik zelf geen controle over. Uw en mijn gidsen zorgen ervoor dat mijn handen zich op de juiste plekken bevinden. Het zou kunnen gebeuren dat u tijdens het magnetiseren warmte of kou ervaart, tintelingen voelt, dat er emoties naar boven komen of dat u zich juist heel ontspannen voelt. U kunt tijdens de behandeling blijven praten en vragen stellen.

Binnen mijn praktijk is veiligheid, geheimhouding en privacy vanzelfsprekend.

VOOR WIE?

Om het maar even kort door de bocht duidelijk te maken: Magnetiseren is toe te passen op alles wat leeft. Volwassenen, jongeren, kinderen en dieren.


Zowel voor lichamelijke als geestelijke klachten en of onzekerheden.

De meest voorkomende klachten waar cliënten een magnetiseur voor bezoeken zijn: hoofdpijn, depressie, rusteloosheid, faalangst, moeheid, slaapproblemen, gebrek aan energie, buikpijn, maagpijn, blessures en klachten van chronische aard. Magnetiseren kan ook bijdragen aan de bevordering van de herstelprocedure na een operatie.


Magnetiseren geeft ontspanning voor lichaam en geest en is dus heel breed in te zetten. Mocht u twijfelen of magnetiseren geschikt is voor uw klacht(en), kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

HOE VAAK BEHANDELEN

Dat is een lastige.... In de meest voorkomende gevallen 1 of 2 keer. Ook zijn er cliënten die het fijn vinden om houvast te hebben en met enige regelmaat een bezoek aan een medium/magnetiseur brengen. Denk daarbij aan mensen met een chronisch ziekte, mensen met een heftig verleden of mensen die van nature onzeker zijn.

 

JONGEREN SPECIAAL TARIEF

Adolescentie is de overgang in de ontwikkeling tussen de jeugd en volledige volwassenheid. Vaak een heftige, onzekere periode waarin je wel biologisch, maar niet emotioneel volgroeid bent.
Een periode waarin je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Voor deze leeftijdsgroep van 15 tot en met 23 jaar hanteer ik een kortingstarief.

DIEREN

Mijn respect en liefde voor dieren is groot. Dieren behandel ik niet in mijn praktijk, maar uitsluitend op locatie. Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact met mij opnemen.

BEDRIJVEN

Magnetiseren kan op locatie worden verzorgd. Een ruimte met voldoende privacy en plaats voor twee stoelen en eventueel een behandelbank is geschikt om de behandeling te kunnen verzorgen. De behandelingen dragen bij aan een lager ziekteverzuim, meer rust op de werkvloer en een positieve energie die de arbeidsproductiviteit verhoogt.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact met mij opnemen.

MAGNETISEREN: Text
bottom of page